In de workshop ‘krijg je emotie-eten onder controle’ leer ik jou het eenvoudige 7-stappenmodel van emotie-eten, dat bewezen succesvol is en mij echt heeft geholpen om het emotie-eten onder controle te krijgen.

Je bent wel klaar met dat gesnoep en gesnaai, en je wilt heel graag uit dat cirkeltje komen van snoepen – schuldgevoel – streng zijn – snoepen. In deze workshop leg ik je uit hoe het werkt: bewustwording en inzicht is namelijk de eerste stap tot verandering.

Vervolgens ga je aan de slag met een heel concrete situatie uit je eigen leven. Je leert ook wat je de volgende keer anders kan doen.

Spannend om te komen? Dat snap ik, ik heb me zelf jarenlang geschaamd voor al dat gesnaai, deed het vooral stiekem. Fijn om te weten dat de andere deelnemers het ook zo ervaren. In zo’n workshop is er altijd veel herkenning en openheid in een veilige sfeer.

Wanneer heeft het niet zoveel zin om te komen?

  • Als je verwacht dat we het de hele avond over eten gaan hebben. Het tegendeel is waar: we gaan het er juist bijna niet over hebben, maar veel meer naar de oorzaak kijken.
  • Als je niet eerlijk naar jezelf wilt kijken en anderen/ de omgeving de schuld geeft van jouw eetdrang.

Wanneer kun je maar beter wel komen?

 Als je uit dat kringetje van snoepen – schuldig voelen – streng zijn – snoepen wil komen.

 Als je er achter wilt komen waarom je eigenlijk teveel snoept.

 Als je graag een heel duidelijk, eenvoudig stappenmodel wilt leren hoe je het emotie-eten onder controle kunt krijgen.

 Als je na deze workshop meteen ermee aan de slag wilt.

  als je zelf in actie wilt komen.

Ik weet zeker dat het ook jou gaat lukken om het emotie-eten onder controle te krijgen!