Ik straal weer! En dat is heel lang anders geweest. Sinds mijn 20ste heb ik last van hoofdpijn en moeheid. De hoofdpijn overheerste echt mijn leven: dag in, dag uit, week in, week uit, maandenlang had ik knallende hoofdpijn. Na heel veel dingen geprobeerd te hebben, kwam ik er achter dat één van de oorzaken verkeerde voeding was, ik houd namelijk heel erg van zoetigheid. Dus het was heel simpel: ik moest stoppen met het eten van suiker. Dat hield ik een tijdje vol, maar al snel verviel ik weer in mijn oude eetpatroon. Resultaat: Gefrustreerd, zelfverwijt (ik was een slappeling) en…. hoofdpijn.

Door middel van coaching ben ik zelf uit die cirkel van snoepen – schuldgevoel – streng zijn – snoepen gekomen. Bovendien ben ik er achter wat de oorzaak is van mijn snoepgedrag en ben ik daarmee aan de slag gegaan. Nu luister ik veel beter naar mezelf en de signalen van mijn lijf en zorg ik ervoor dat ik dat krijg wat ik nodig heb.

Nu ga ik bijna hoofdpijnvrij door het leven en dat is zo’n verademing!

Grappig om te weten: ik kan helemaal niet goed koken, maar blijf het toch proberen. Dit typeert wel mijn doorzettingsvermogen. Verder word ik blij van nieuwe dingen leren. Het volgen van workshops vind ik fantastisch: van naaien tot sieraden maken en fotografie tot workshops op mijn eigen vakgebied. In een dagdeel van alles bijleren over het onderwerp en er daarna ook iets mee kunnen, geweldig. En ik vind het heerlijk om  naar de bios te gaan: kinderfilms, thrillers, romantische films, actiefilms: ik vind alles leuk!

Verder ben ik gek op drop en beschuit met muisjes.

Bel me: 0640961212 of mail me: info@planjezelfslank.nl

 

Bel of mail me vandaag nog!