Je wilt heel graag van het emotie-eten af, je neemt jezelf elke keer voor om te stoppen, maar het lukt je niet. Je blijft in het kringetje van snaaien – je schuldig voelen – besluiten om nu echt te stoppen – snaaien etc.

Om van het gesnoep en gesnaai of te komen heb ik voor jou een heel duidelijk, eenvoudig stappenplan.

Je krijgt inzicht in waarom je eet, wat je werkelijke behoefte is, en hoe je er vervolgens anders mee om kunt gaan. Door middel van coaching help ik jou om echt de oorzaak van het emotie-eten aan te pakken. Je hebt ooit een patroon ontwikkeld, dat je nu wilt doorbreken. Ik help je daar bij.

Hoe ziet jouw coachingstraject er uit?

In het intakegesprek leren we elkaar kennen en bespreken we wat jouw doel is en hoe je dat gaat bereiken. Ik leg ook het bewezen 7-stappen model van hoe je van emotie-eten af kunt komen uit. We maken afspraken over het aantal sessies dat nodig is om bewust te worden van je eetgedrag, inzicht te krijgen in het patroon die het emotie-eten in stand houdt, en coaching om dit patroon te doorbreken.

Resultaat: je krijgt controle over het emotie-eten en je leven is veel meer in balans.

Jij krijgt controle over het emotie-eten

Jij geniet (weer) van eten zonder schuldgevoel

Jij hebt de regie over jouw eigen eetgedrag

Jij pakt de echte oorzaak van het emotie-eten aan

Jij vervult je werkelijke behoeftes, waardoor je veel beter voor jezelf zorgt.

De onrust verdwijnt, jij krijgt innerlijke rust

Jij bent supertrots op jezelf en hebt meer zelfvertrouwen

Je leert te luisteren naar jezelf: naar wat je echt nodig hebt en je zorgt ervoor dat je dat krijgt.

Bekijk de verhalen van anderen die jou voor gingen

Ik was echt een emotie-eter: ik was de hele dag door zoveel aan het snaaien. Bij Marjan heb ik geleerd waarom ik dat deed. Ik had zoveel onrust in me. Ik kwam er door middel van coaching achter dat ik vooral at als ik verdrietig was, en als ik veel stress had. Ik herken het nu veel eerder, weet wat ik moet doen en sta echt even stil bij mijn emoties. ” Petra

Wat een heerlijk eenvoudig stappenplan om je emotie-eten onder controle te krijgen. Het leek te mooi om waar te zijn, maar het is echt niet moeilijk! Na een aantal sessies met Marjan herken ik de signalen veel eerder en sta ik stil bij wat ik echt nodig heb.” Kyra

Meer klantervaringen met Plan jezelf Slank vind je op de referentiepagina.

Hoe ziet jouw coachtraject er uit?

In het intakegesprek/ visionboardsessie maken we kennis, bespreken we uiteraard jouw doel, doen we de meditatie en maak je meteen je visionboard. In de eerste vervolgsessie leg ik het stappenplan uit. Ook bepalen we dan hoeveel sessies je nodigt hebt om het emotie-eten onder controle krijgt. 1 x per 2 weken komen we bij elkaar, ik ben jouw persoonlijke coach en je kunt met al je vragen rondom emotie-eten bij mij terecht. Daarna kun jij jezelf coachen!

de investering voor de visionboardsessie (inclusief intake, bespreken doel, alle materialen) is slechts 75 euro.

een vervolgsessie (45 minuten) is 45 euro