O nee, dat duurt nog 4,5 maand. Ik moest er aan denken, omdat ik afgelopen zaterdag naar het vuurwerk ben geweest in Scheveningen. Prachtig vuurwerk, vooral van China, verlichtte de avond en automatisch denk je dan aan oudejaarsavond, champagne, oliebollen en…. goede voornemens. Een oliebollenmix zal je ook wel al in de supermarkt kunnen kopen (de kruidnoten liggen er ook al) en goede voornemens kunnen we ook alvast maken!

Waarom 4,5 maand wachten, terwijl je nu al iets wil veranderen? Woensdag 16 augustus 2017 is een heel mooie startdatum. Ik vind het altijd zo bijzonder als mensen in de decembermaand zeggen: 1 januari start ik echt. Dan geven ze zichzelf eigenlijk een vrijbrief om tijdens de feestdagen helemaal los te gaan, want hé, 1 januari start ik. En met wat dan? Met jezelf van alles ontzeggen? Je snapt waarschijnlijk ook wel dat dat niet werkt. Als je iets wil veranderen, dan ben je op dat moment supergemotiveerd, dus is het helemaal niet handig om nog een maand te wachten.

Stel je eens voor: hoe zou het zijn om op 1 januari 2018 te kunnen zeggen: Ja, het gaat heel goed met me, ik zit lekker in mijn vel, ik ben al 4,5 maand bezig met op een gezonde manier af te vallen, zonder af te zien. Als je nu begint met je goede voornemen, kun je op 1 januari al 5 – 10 kilo kwijt zijn. Hulp nodig? Ik help je graag! Ik gebruik hiervoor de Weg met de Weegschaal-methode van Meijke van Herwijnen, een heel goede basismethode waarbij in elke sessie een ander thema aan bod komt, zoals jij en je eetgewoontes, herkennen als je genoeg hebt, geen honger hebben. Je krijgt informatie, inzichten en gaat er zelf mee aan de slag. Meer weten? Bel of app me (0640961212), kijk op mijn site: www.planjezelfslank.nl, boek een gratis skypesessie met me of kom naar het gratis inloopspreekuur bij de bieb in Wassenaar op maandagavond 21 augustus van 18.30 – 19.30 uur.

Ik hoop niet dat je door mijn verhaal trek heb gekregen in oliebollen ?